Nemůžete hodit peníze do tříkrálové kasičky? Přispějte online. Tradiční celorepubliková dobrovolnická akce, která je na Českolipsku pořádána Charitou Česká Lípa na podporu školního svozu hendikepovaných dětí, bude letošní rok opět probíhat fyzicky, ale také virtuálně.

Pevně věříme, že nebudete ani během tohoto ročníku ochuzeni o možnost osobně se potkat se třemi krály, kteří rozdávají požehnání do novému roku a do zapečetěných kasiček přijímají dobrovolné příspěvky na výše zmíněný projekt Sociální automobil. A kdyby ne, pak využijte prosím online příspěvek.

Přispějte online:

•         Pošlete peníze na tříkrálový účet 66008822/0800 s variabilním symbolem pro Českou Lípu 777940801.
•         Nebo využijte virtuální kasičku Tříkrálové sbírky na www.trikralovasbirka.cz. Nezapomeňte při vyplnění vybrat  CHARITA ČESKÁ LÍPA.

 

 

 

 

Děkujeme, že stojíte při nás.

Charita Česká Lípa, 21 let poskytuje na Českolipsku a Novoborsku sociální a další služby pomáhající lidem v nouzi. Od roku 2007 provozuje pro zdravotně hendikepované děti Sociální automobil, jehož existence je přímo závislá na finančních příspěvcích od dárců. I proto byl v roce 2020 zřízen tzv. Klub přátel Sociálního automobil, jehož součástí se může stát kdokoli, kdo chce pravidelně symbolickou částkou podporovat školní svoz zdravotně hendikepovaných dětí. Více na www.ceskalipa.charita.cz