Již od začátku školního roku jsme v době volna a během tělesné výchovy nacvičovali na akademii k 90. výročí založení naší školy. Nebyly to vůbec jednoduché dva měsíce, kdy jsme se museli všichni koncentrovat, abychom dali taneční choreografii dohromady. Nakonec si ale myslím, že se nám vystoupení povedlo na jedničku a potěšili jsme tak rodiče, kteří se na nás přišli podívat, a tím tak splnili náš hlavní cíl. Společně strávený čas nacvičováním nás opět stmelil a myslím, že naše parta spolu perfektně vychází a táhneme za jeden provaz.

Ještě jednou bych rád jmenovitě poděkoval všem zúčastněným: Altantugs Účko, Beneš David, Blovská Míša, Doležalová Monča, Ficzu Dan, Hamrská Barča, Juklová Elen, Křemenová Anička, Kuchyňková Barča, Majkričová Lucka, Moiselová Jiřka, Novotný Pepa, Paličková Danča, Skála Kuba, Skladaný Kuba, Staněk Jarda, Suchá Natka, Vránová Kája, Zahradník Standa a Zobač Matěj. 

Také ale rozhodně nemůžeme zapomenou na dvě naše zraněné a to Langovou Amandu a Moiselovou Káťu. Bohužel se s námi ze zdravotních důvodů nemohli akademie zúčastnit, ale i jim patří velké díky.

Až bude dostupné video z naší akademie, budete si ho moc zkouknout na našich stránkách v sekci naší třídy.