Ve dnech 24.4. až 27.4. probíhal zápis dětí do prvního ročníku pro školní rok 2023-24. K zápisu přišlo 71 předškoláčků, kteří při samotném zápise museli prokázat některé schopnosti a dovednosti, které vyplývají z dokumentu “Desatero pro rodiče dítěte předškolního věku“. Děkujeme všem rodičům, kteří si pro vzdělávání svých dětí vybrali naši školu. Je to pro nás veliký závazek a budeme se snažit, abyste byli s prací našich pedagogů spokojeni.


Rádi bychom vám tímto poskytli očekávané informace, které se týkají nástupu prvňáčka do školy. V příštím školním roce budou otevřené tři první třídy. S nákupem vybavení není potřeba pospíchat. Děti obdrží balíček se školními potřebami, ve kterém budou následující pomůcky – např: stíratelná tabulka, nůžky, dětské pravítko, guma, pero, výtvarné potřeby, trojhranná tužka, lepidlo, ořezávátko.
V úterý 5.září proběhne od 16 hodin třídní schůzka pro rodiče budoucích prvňáčků, kde paní učitelky vznesou případně další požadavky na nákup učebních pomůcek. Tyto požadavky mohou být v jednotlivých třídách odlišné. Již od čtvrtka 24. srpna můžete osobně přihlásit své dítě do školní družiny v době od 8.00 do 15.30hod.
V provozu bude také školní jídelna, kde můžete přihlásit své dítě ke školnímu stravování od 8.00 do 14.30hodin.

Informace o rozřazení dětí do jednotlivých tříd a bližší informace o zahájení nového školního roku najdete na webových stránkách školy v týdnu od 22.8.2023.

Výsledky zápisu do ZŠ pro školní rok 2023/2024