Ve středu se za deštivého počasí uskutečnil přespolní běh. Na Rasovu hůrku jsme vyrazili se třemi družstvy.

Dívky kategorie III (6. a 7. ročníky) při běhu na 1500 m ve složení Adéla Hadravová, Rozálie Volencová, Barbora Štorková a Ella Diartová se přes konkurenci 13 škol dívky umístily na 8. místo. Nutno vyzdvihnout opět famózní výkon v podobě Adély Hadravové, která nedala svým soupeřkám šanci a s přehledem celý závod v této kategorii vyhrála s časem 5:29. V porovnání se starší kategorií děvčat z 8. a 9. tříd Áďa zaostala za vítězkou pouze o dvě vteřiny.

Chlapci kategorie III (6. a 7. ročníky) při běhu na 1500 m ve složení Standa Zahradník, Honza Trmík, Adam Brodský, David Hajnala a Rafael Berger se v závodě umístili na děleném 4-5. místě z 12 startujících škol. Tým tvořili převážně chlapci z 6. ročníku, takže velice pěkný výsledek.

Chlapci kategorie IV (8. a 9. ročníky) při běhu na 3000 m ve složení Tobiáš Burda, Adam Zikmund, Martin Šefčík, Marek Holuška a Tonda Kříž ve své kategorii kluci nenašli přemožitele a celý závod jako jeden tým vyhráli i přes těžké podmínky a především nabité startovní pole, kde se ukázalo 14 startujících škol a celkem 64 závodníků. Svými skvělými výkony si zajistili postup na krajské finále v Liberci.

Děkujeme všem žákům za skvělou reprezentaci naší školu na sportovních akcích.