Tak se nám to nakonec podařilo a kluci z 6. a 7. ročníků postupují na krajské finále do Liberce, které se odehraje v květnu. Dnes jsme se ve finálové skupině utkali se ZŠ Slovanka, ZŠ Lada, ZŠ Zákupy, ZŠ Nový Bor U Lesa a ZŠ Doksy. Všechny tyto školy postoupily z okresního kola jako vítězové svých skupin.

Do okresního finále se nám propsala výhra se ZŠ Nový Bor u Lesa 3:1 ze skupiny, takže už jsme s nimi znovu nehráli. Se ZŠ Lada jsme remízovali po velice vyrovnaném zápase 0:0, dále jsme porazili ZŠ Zákupy 2:0, Slovanku 1:0 gólem v posledních vteřinách a ZŠ Doksy jsme porazili 2:1. I přes poměrně vyrovnané zápasy jsme turnaj ovládli a druhé Zákupy za sebou nechali o 3 body. Před posledním zápasem se ZŠ Doksy už jsme tedy věděli, že jsme postupující bez ohledu na výsledek. Děkuji všem klukům za skvělé výkony, pokoru k soupeři a slušné, sportovní chování po dobu obou turnajů. Máme před sebou velké krajské finále, kde se chystáme nechat všechno.

Sestava: Karel Veselý (B), Dominik Štěrba, Jirka Kurtinec, Kuba Vondrášek, Dominik Slabion, Honza Trmík, Vašek Vaněk, Roman Suchý, Standa Kadlec