Dne 3. 3. 2016 družstvo mladších dívek reprezentovalo naši školu v okresním kole AND 1 CUP v basketbalu. Turnaj se hrál v Zákupech a sešly se zde družstva tří škol okresu: ZŠ Zákupy, ZŠ Skalice a ZŠ Dr. M. Tyrše.

První zápas s domácím týmem dívky vyhrály s velkou převahou. Ve druhém zápasu se ZŠ Skalice jsme se trápily, ale nakonec nám přálo štěstí a o bod jsme vyhrály.Touto výhrou jsme se umístily na 1. místě a postupujeme do krajského kola, které se koná 7. 4. 2016 opět v Zákupech.

Chtěla bych dívkám poděkovat za výbornou reprezentaci naší školy a přeji jim úspěch v krajském kole.Družstvo hrálo ve složení: Adéla Dvořáková, Kateřina Čechová, Johana Fišerová, Alena Měchurová, Adéla Habadová, Anežka Špísová a Olga Kadlecová.

Basketbalové dopoledne pokračovalo zápasy starších dívek o titul přeborníka Sportovní ligy základních škol.I v této kategorii se sešly pouze tři družstva okresu. K ZŠ Zákupy a naší škole přibylo družstvo dívek ZŠ Jablonné v Podještědí.Turnaj vyhrály s velkou převahou dívky z naší školy. Postupujeme do krajského kola, které se odehraje 31. 3. 2016 v Zákupech.

Starším dívkám děkuji za výbornou reprezentaci školy a věřím, že budou stejně úspěšné i v krajském kole.Sestava vítězného družstva: Lucie Bílá, Tereza Špačková, Kristýna Nápravníková, Mirka Skalická, Giorgia Missoni, Adéla Holušková a Kristýna Wodwudová.

Družstvo mladších žákxň

Družstvo mladších žákyň

Vítězky okresního kola AND1 CUP

Vítězky okresního kola AND1 CUP

Vítězky okresního kola SLZŠ v basktbalu

Vítězky okresního kola
SLZŠ v basketbalu

Družstvo starších dívek

Družstvo starších dívek