Vážení rodiče, tímto vám poskytujeme nejdůležitější očekávané informace, které se týkají zahájení školní docházky a nástupu prvňáčka do školy.

Školní rok bude zahájen 3. září  2018 v 8 hodin .

Prvňáčky přivítá vedení školy a vedení města v pondělí  3.  září v 8.00hod před hlavním vchodem do školy z Mánesovy ulice.

Po té třídní učitelky přejdou spolu s dětmi a rodiči do tříd, kde dostanou základní informace o průběhu prvního školního týdne.

S nákupem vybavení  není  potřeba pospíchat. Děti obdrží balíček se školními potřebami v hodnotě 200, – Kč, ve kterém jsou následující pomůcky: stíratelná tabulka, nůžky, dětské pravítko (15 cm) guma, složka barevných papírů, vodovky, voskovky, kelímek na vodu, trojhranná tužka, lepidlo, ořezávátko, 3 štětce

Ve čtvrtek 6. září 2018 proběhnou od 16.00hodin třídní schůzky, kde paní učitelky vznesou případně další požadavky na nákup učebních pomůcek. Tyto požadavky  mohou být  v jednotlivých třídách odlišné.

Již od pondělí 27. 8.   je možné  osobně  přihlásit děti do školní družiny v době od 8.00 do 16.00 hod. ( v budově školní družiny). Upozorňujeme, že kapacita míst ve ŠD je stanovena.na 150 míst.

V provozu je také školní jídelna, kde  můžete v dopoledních hodinách přihlásit své dítě  ke školnímu stravování.

V případě dotazů nás můžete kontaktovat :

Mgr. L. Hejnová tel. 606116119 hejnova.lubomira@zstyrsceskalipa.cz

Mgr. A. Lačný tel. 602572680 lacny.antonin@zstyrsceskalipa.cz